Underbara dag!

Idag har jag varit på ett strålande humör!  Började egentligen igårkväll med en mysig kväll hemma hos Andys mamma med Anna hans syrra=) Hade så mysigt vi hyrde en film (som för övrigt var skitkass=Nacho Libre) o så låg vi o pratade o hade mysigt=)
Vi vaknade ganska tidigt i morse o låg o kelade ganska länge. När d sen var tid att åka in till revyn♥ o jag kom in genom dörren möttes jag av en välbekant god jullukt=) Glögg lussebullar o pepparkakor stod serverat julmusik spelades o ljus var tända♥ Så himla fint hade do gjort där nere i vår lokal på tudor=) repen gick smärtfritt idag o jag e på ett allmänt skitbra humör!

♦Ikväll ska jag o Andy gå kvällspromenix med Emelie o Pjär här i vejby såååå himla mysigt ska d bli!♦

Igår var det kallt!

Igår var jag med Emelie♥ i stan o fotade ångestbilder. D var skitsvårt att ta fram den delen av mig som Emelie ville ha på bilderna, men jag lyckades ändå. D e svårt att se så förtvivlad ut när man e så kär o lycklig som jag e!
Emelie e en väldigt duktig fotograf o hon vet vad hon vill med sina bilder!
När vi e ute o fotar så e jag aldrig nervös eller känner mig dum, den där kameran hon har i handen e lixom som en del av henne! Man tänker inte på att hon har den i handen =)

Resultatet blev iallafall såhär:
image45

Fina fina världsbästa Emelie♥!