Nya tider för mig!

Nu e våren här det kä'nns verkligen! Inatt satt jag och Emil ute på Sven Johns udde kl sent på natten o pratade o hade jättemydigt utan att frysa alltförmycket. Både han o jag längtar efter dom varma sommarnätterna! Jag känner på mig att den här sommaren kommer att bli superhärlig! Kanske inte bara med tanke på att vädret ska bli bra utan även utan andra orsaker oxå=)

Måste bara lägga in en liten länk till en "syster" imon sångyrket som oxå e från ängelholm o som e så duktigt! Maja Alderin gick i klassen ovanför mig genom hela min skolgång o när jag trillade över hennes låt "darling" och "Öppna mitt hjärta" så föll jag direkt för Maja speciella o vackra röst! Underbart!
http://www.myspace.com/majaalderin eller www.majaalderin.com

Sköna varma väder!

Så underbart väder vi har haft senaste veckan! Vårkänslorna bara spirar o man går runt o e lycklig för minsta lilla=) Så skönt!  Nu e d bara 8 dagar tills jag åker med revyn till kreta! Ska bli så härligt att få sola o bada o tat lugnt i en vecka o få lite perspektiv på allting här hemma... En liten paus från allt kan man säga! Verkligen en semester! Nu ska jag pärla lite för idag fick jag lite pärlor som jag hade budat på på tradera! Superfina svarowski kristaller!!!!◊


Sommarbild för sommarväder!
image60

Bra helg!

Har haft den bästa helgen på väldigt länge denhär helgen! Det var verkligen längesen jag hade såhär roligt! Fredagen var helt underbar o lördagen var, ja vad ska man säga mer än oh so great!
I fredags var vi ett gäng hemma hos Emma o Emil. Dom hade gjort så mysigt med lägereld o mys=)
♥Igår var d filmkväll hos mig... Kollade skräckis! Sen bar d ut på äventyr... Somnade inte förrän vid 5 i morse ;o) ♥
Idag har jag varit i malmö hos Bosse, Annika o Sofia=) Ska följa med dom till danmark en vecka o passa Sofia i augusti. Ska bli så kul hon e bara sååååååå söt o go!

Nu e d dax för mig att bädda ner mig för jag e förkyld o hostig! Stackars mig som inte kan sjunga just nu=(

Emelie o jag tog lite nya bilder förra veckan, såhär blev resultatet... Vad tycker ni?

image59

Emelie e bara så bäst! http://emelieohlsson.blogg.se/

Nostalgi... 80-talsrock och Läckerol Special

Ja ibland e livet bra konstigt!
Det som händer i mitt liv e ganska otippat, ja jag trodde iallafall aldrig att d skulle bli såhär bra igen med Emma! Men d e som om vi inte har varit ifrån varandra en dag fast vi i själva verket inte hördes av på ett helt år! Emma e som min syster, min tvilling... Hon förstår mig i alla mina tankar o när jag behöver en spark i rumpan eller om jag behöver komma ner på jorden så finns hon där för att hejda eller pusha mig=)

Tror jag ska ha fest i sommarstugan nästa helg... Då blir d nostalgi på allvar! Gamla gänget... Med pudelrock och vansinnes konster utförda av vissa galningar ;o) haha

Nej nu ska jag dricka kaffe med mamma!

image58

Puss o hej