Små barn.

Idag på jobbet kom det fram en liten pojke till mig när jag stod och plockade upp varor. Han stod tyst o tittade på en lång stund utan att skämmas för att bara stå där tyst så som bara små barn kan göra(en vuxen hade kännt att man måste säga något) efter c:a 5 minuters tystnad säger pojken som var runt fem år: varför e du ledsen...?

Jag blev så paff och frågade varför han trodde att jag var ledsen. Jo, sa han man ser på ögonen om någon e ledsen. Jaså sa jag hur kan du se d då? Pojken som var fem år, brunhårig och hade ärliga gröna ögon sa utan att bry sig om min fråga att man blir ledsen om man e ensam, och att han tyckte att jag skulle följa med honom hem o spela spel. Så slipper du vara ensam sa han.

Jag ville bara krama honom! Hur kan ett så litet barn förstå så mycket bara av att titta på en? Börjar jag bli så sorglig att titta på så ett litet barn kan lista ut felet??? Jag saknar mina kompisar! Ingenting e kul om man inte har någon att umgås med! Jag börjar bli helt blasé! D e inte likt mig att inte ha lust med något alls.
Allt e så konstigt med mig, jag e så arg hela tiden på mig själv för att jag lät mamma och resterande släkt påverka mig om mitt beslut om öland! Jag hade bestämt mig o nu sitter jag här o e olycklig för att jag gick emot mitt hjärta. Jag var så arg på mamma igår så jag hade tänkt strunta i att åka hem dit bara för att jag var så arg. Jag åkte dit men jag var på så dåligt humör o mamma frågade hela tiden var d var med mig. Jag ville bara skrika på henne att jag hade inte behövt vara så olycklig om jag fått göra som jag ville! Till alla er som har föräldrar som vill styra era liv o ger er dåligt samvete om ni inte gör som dom vill: SKIT I DOM DÅ! GÖR SOM NI SJÄLVA VILL ANNARS KOMMER NI ATT ÅNGRA ER FÖR RESTEN AV ERT LIV!

Nu e d lixom försent att ångra sig. Många från gamla klassen har hört av sig o frågar varför jag inte e på öland.. Jag tål inte längre läsa ett sånt sms... Jag bara raderar d o låtsas att jag aldrig har fått d. Ska nog gå in på min facebook och länka hit så slipper jag skriva 19 sms om varför jag inte går på öland o så slipper jag 19 ångestattacker. 2 flugor i en smäll eller vad säger man?

Fy fan alltså vad jag önskar att jag var på ön!

Ensamhet

Ibland är det så att man känner sig bara så ensam... När man känner så här så räknas inte mamma och pappa. Jag bara sitter o tänker att där ute någonstans sitter någon o tänker som jag och att där ute någonstans finns ett liv som väntar på mig... Någon som väntar på mig... Kanske har jag redan träffat den speciella? Jag kanske känner mig ensam för att den speciella inte är här! När jag tänker så så längtar jag bara efter honom! Längtar efter att ha nåpgon att prata med o nej då menar jag inte "vilket dåligt väder vi har" eller " Hej hur e d? joi tack bra sj?" snacket som man pratar med vem som helst med. Sen jag flyttade hemifrån har jag börjat känna mig mer o mer ensam som om man itne har någon alls att prata med. Jag saknar någon att verkligen prata med. jag saknar pratstunderna jag hade med min speciella ♥på gymnasiet när jag satt i hans knä o var ledsen o han sa bara helt ärligt till mig vad han tyckte! Gud vad jag saknar dig och vad jag tycker om dig! Just då förstod jag inte hur viktig du var för mig men nu vet jag!

Det finns fler som är så viktiga i mitt liv Les och Bunny och mina kompisar från öland som jag saknar så sjukt mycket! varför är det alltid så att man uppskattar inte det man har medan man har det utan man kommer på hur himla ärdefullt det var när det är för sent!

Jag får ångest när alla skriver till mig o frågar varför jag "sket" i öland eller varför jag inte är där. jag som var så drivande gällande ett andra år... Men såhär är det:

Jag har ångest och kallsvettas varje natt för att jag ångrar att jag sa nej till öland jag ville inte göra det men försök ta ett annat beslut när hela din släkt skulle tycka du var dum i huvudet om du inte gjorde som dem sa! Jag vet inte varför det blev såhär jag vet bara att jag aldrig ska lyssna på någon annan eller på något annat än mitt hjärta för resten av mitt liv! Jag kommer få vakna upp varje morgon och undra hur dem har det på ön och vad dem ska hitta på idag varje morgon jag vaknar för att sen gå upp och undra hur jag skulle ha kännt om jag vaknade på öland istället. Om jag skulle vara lycklig då..... För som det är nu så är jag inte det.

Jag saknar dig men det förstår du inte...

Jag längtar efter att åka till öland! Jag längtar efter alla och allt som hör till på öland jag saknar  o saknar känns så konstigt att inte bara kunna ringa till dig och be dig komma över!




image13


















Jag längtar dig men orden räcker inte till jag längtar dig men jag vet inte om du vill! Kom o hälsa på mig då! Du vet ju att jag vill!

Depp!

Jag vill bara tillbaka till öland! jag e så depprimerad nu så jag orkar inte ens skriva blogg... Jävla skit! puss

Tänk på alla människor

Tänk så många människor man inte känner! Satt o sökte på bloggare från ängelholm  o runt om här... Så många man inte ens känner igen! Konstigt...

Vill bara vara där hos honom nu! Kan inte koncentrera mig på jobbet (där jag e nu) vill bara sätta mig ner hela tiden för d går verkligen inte att koncentrera sig... Hur kan man känna sånahär känslor för någon? Efter emil trodde jag inte att jag någosin skulle kunna ens tycka om någon annan men oj så fel jag hade! Fast visst tog d tid att hitta honom eller ja, nej d gjorde d egentligen inte... Han fanns där hela tiden men jag såg honom inte på det sättet innan! Men nu, nu e jag helt utom all räddning. Han e den som känner mig bäst ingen vet så mycket om mig inte ens fia inte ens les ingen han ställde upp för mig när allt var som värst han vet allt o jag behöver inte förklara för honom varför jag reagerar p¨å ett visst sätt. Han vet redan allt han vet mer än min mamma! Jag vet inte vad jag ska säga.. Bara att jag vill vara nära honom o varje minut ifrån honom gör ont! Jag vill att varje morgon e som den förra torsdagen... Jag vill ligga vaken ett tag o rita med mitt finger på hans rygg följa hans ryggrad o krypa närmre för att väcka honom med en kyss i nacken. Hans yrvakna leende när han öppnade ögonen o tittade på mig, såg att jag var där.

En gång för längesen drömde jag en dröm, d vet du om för jag beskrev den för dig.. Jag vill vakna varje dag som i min dröm med dig vid min sida.

Du o jag har något speciellt. Vi har ett förflutet men oxå en framtid


image12

©Emelie Ohlsson



En annan sak... Nu måste jag ta tag i det där jobbiga! Fan jag hatar när folk bara inte fattar av sig själv... Hatar att vara elak.. Tänker inte vara d men kommer han förstå mig???