Med min ängel

Idag har jag varit med världens goaste Emelie♥! På torsdag ska vi till väla o köpa vinterjacka till mig O present till en speciell lit'n .... hehe! Tog julklappsbilder idag allafall Emelie♥ e den bästa fotografen alltså! Kolla så söt jag ser ut...... Puss min ängel!




image17

Uppsala

Sitter här i våla vid Les frukostbord o begrundar mina synder ;) hahaha nej skojja ju
Kom hit i fredags o jag o Les var ute på stand d första vi gjorde för att bränna lite pengar haha eller jag brände en massa pengar o Les lite... På kvällen bar d ut till lotus i stan o till en början sög kvällen men vid halv tolv blev d liv i mig igen... Finns en orsak... Pandora spelade på lotus men då hade jag annat för mig... Råkar vara så att jag satt o pratade med en "thundermöl" som han kommer att bli tittulerad i detta inlägg... Wow säger jag bara! Knivsta nästa.. Vi bytte, Leo sov hos Les o jag hos "thundermöl"! Bra byte för oss båda tyckte vi! Men d var inte så upphettsande på lördagen när jag var tvungen att åka tåg från knivsta o sen buss i en timme för att komma till våla igen... Uh men jag sov nästan hela vägen.. Fy fan vilken bra helg jag har haft tillsammans med min Lille Les the one and only och hennes Leo o "thundermöl"!

Kommer hem imonkväll! Vill inte lämna denna underbara lilla byggd våla! Nu måste jag skynda mig. Vi ska till stan o vara kulturella o jag ska duscha innan vi åker... Phew får skynda skynda!

Puss o hej lippelej;)