Min smörblomma

Sitter hemma hos mamma o pappa o vilar efter sjukt rolig dansklass för Manuela på revyn! Tack för ett underbart pass! Äntligen faller allt på plats för mig... Allt som jag kämpade med på öland som jag aldrig klarade, allt d klarar jag nu! Åh så sjukt kul!
image43

Jag saknar min tös! Lille Les kom hit o krama mig!

Nu ska jag köra hem till min ♥pojkvän o sova gott! ja o pussas såklart=)

Julbaket i full gång!

Ja, jag blev så inspirerad av mitt mandelmusslebak igår så idag ska jag börja o smygbaka pepparkakor med min lillebror=) Alla som gick på öland tillsammans med mig vet ju att jag har dille på att baka pepparkakor då d var väldigt på tapenten flera gånger i köket på rangatan i höstas/vintras...;o)

Ska gå ut i studion o fortsätta spela in lite jullåtar så min julskiva kan bli färdig till jul=) Nu känns verkligen julmyset tycker jag, nu när d börjar bli kallt o frostigt på mornarna. Jag ser ju d eftersom jag går upp kl 06:30 varje morgon när ♥Andreas går till jobbet. I morse åkte jag in till "bullemacken" o köpte bullar till Johan o mamma o mig eftersom mamma e ledig om tisdagarna så fick vi en mysig frukost tillsammans. Johan älskar baguetter med leverpastej i=)

Mamma håller på att dona på mitt gamla rum just nu. Där har lixom inte blivit undanröjt från mina saker sen jag flyttade i juni =/ ojski...

Nej nu ska jag sjunga upp lite innan jag spelar in... Puss puss


BagarJenny...

Idag har jag varit hos min farmor o bakat svåra kakan madelmussla.. Fast det var inte så svårt som vi trodde när vi fick tag i ett så bra recept! Provade kakorna på farfar, pappa, Andy o hans pappa o dom tyckte om kakorna! =)  Så nu ska jag baka 150 st till Bengt-Åke på Heagården till den 6 december. Kul att ha lite o pilla med=)

På onsdag ska jag åka med B-Å till Hässleholm o sjunga lite! Det var längesen så det ska bli sjukt kul! Vi ska sjunga/spela jullåtar på någon förening så stämmningen blir julig o mysig=) O så ska nog lille Albert med. (B-Ås yngsta lille underbara son)

Känns konstigt att inte vara på revyn ikväll men vi är duktiga o allt börjar falla på plats nu. D svåra e att inte försäga sig eller gå o sjunga på låtarna inför någon som inte e med i revyn... Tur jag bor själv så jag kan sjunga hemma allafall!

Nu ska jag mysa soffa med Andy o kolla på Simpsons. Han e helt tossig o kelar med mig hela tiden fast jag sitter vid datorn... Han säger att idag e en sån dag då man inte kan kela tillräckligt mycket... Han e bara för go!♥


image41

Var ju tvungen att lägga upp en bild som ♥Emelie har tagit o som e så fin! Hon e bara så grymt duktig!!!!!!!

Underbar dag!

Igår var jag och Andy i Helsingborg o njöt av det fina vädret o julhandlarstressen. Julhandlarstressen var inte så farlig som vi trodde utan det var en väldigt gemytlig stämmning på stan. Andy skämde bort mig o handlade kläder till mig den ♥gosen♥! Vi ska på firmafest med hans jobb på fredag så jag var ju tvungen att ha en ny festklänning =) Allt var helt perfekt, vi hade så mysigt hela dagen! Även på kvällen, vi hyrde två skräckisar så både jag o Andy var helt slut efter den andra filmen av att ha suttit helt på spänn i soffan under täcket o varit skrämda=) haha! Vi såg "The Decent"(Instängda) och Kallt byte. Jag blev rent ut sagt sketrädd för The decent vilket var helt i sin ordning... Jag har nämnligen sett den otaliga gånger för att jag älskar just den skräcken som den filmen bringar... Just att vara instängda!

Snart ska jag hämta Marcan på jobbet o åka hem till henne o umgås lite för första gången sen hon kom hem från sthlm... Dvs... ja längesen allafall!=( men ikväll så tjejsnack värre=) Men nu först promenad... Måste se helt perfekt ut på fredag! Vill ju visa upp mig från min allra bästa sida!
Puss o hej


Ännu fler gamla bilder

image33
Hård Boll pojke söt som få ;o)

image37
Mätt sötispojke

image34
Sötisunge o fulsyrran med en söndrig boll på huvudet!

image35
Sångtjej en sommar

image36
Kroatien 2005 Strandtjej på kvällen

image38
Uttråkad på mammas firmafest där vi skulle spela

image39
Sen blev d roligare=)

nu har jag rensat lite bland mina bilder på datron.. Skönt att få d gjort=)

Lite bilder på mig...

Lite gamla semesterbilder o sånt =)

image26
Första kvällen i kroatien 2004

image31
Kroatien 2004 vykort måste man ju skicka till sina nära o kära! =)

image27
Kroatien 2004 jag hittade ett sten lejon som man kunde sitta på i colosseum i Pula

image28
Kroatien 2004 Badtjej

image32
Kroatien 2004 Coca cola pojke på kvällsuppträdandet vid poolen

image29
Kroatien 2004 Shopping i Världsarvsstaden Rovinj

image30
Tyskland 2004 påväg hem från kroatien o alla e glada utom jag


Min lille kille!

image21

image22

Åh hittade lite gamla bilder på datorn bland dom var dessa två söta bilderna på min lillebror. Vår lille fiske kille=)

image23

Söt tandlös pojke=) Jag e så glad för min lillebror♥

Pyssel o pysslaomdag!

Mamma e sjuk idag så jag e hemma o pysslar om henne. Pratade med Bengt-Åke o bestämde lite datum i december när jag ska komma ut till honom o sjunga lite! Jag saknar tiden med kören! Då när man hade hela lucia uppbokat o inte en ledig stund för något annat än sin älskade kör!  Idag ska jag pyssla färdigt julklapparna som jag tänker ge bort=) Sen tänkte jag göra lite nya smycken  så mamma kan ta med dom till jobbet nu i julklappstid=) kanske någon som vill köpa något elloer beställa? Man vet ju aldrig=)

image20

Detta smycket har jag gjort men jag gör inte bara såna. E ju väldigt pysslig av mig så d blir en del smycken nu under mina tråkiga arbetslösa dagar!

♥Ikväll e d revyrep! Längtar! Tudor ikväll, d e bra för då får vi chans att repa lite med den halvfärdiga scenografin. Nu börjar d närma sig! Jag försöker repa så mycket som möjligt utan manus för då blir d mycket lättare sen när vi släpper manus om några veckor! Jag får ett sånt mysigt pirr i magen när jag tänker på premiären! Tänk att lilla jag ska vara upptagen med en "riktig" föreställning. Ja, jag menar en som inte har med någon skola att göra! Jag e så glad att jag har revyn. Vad skulle jag annars gjort nu??? Grävt ner mig långt djupare i arbetslöshetens träsk *fy sören* nej sånt vill vi inte vara med om! Nej d som e så speciellt med revyn e ju att man blir lixom så familjära så snabbt! Johan skickade ett fint sms till mig i måndags bara för att pigga upp min tråkiga måndag! Sånt gillar vi! 

För er som kanske inte fattade mitt lilla inlägg i söndags så ja, nu har jag officiellt skaffat ♥pojkvän♥! Vi har egentligen "känt" (festat tillsammans) sen 1:an på gymnasiet. Men nu helt plötsligt en helg så var allt lixom annorlunda! =) Han jättefin o för engångskull har jag träffat en kille som tycker  om mig för den jag e o inte tänker att -"hon skulle vara söt om hon gick ner 20 kilo" som vissa andra tänkte.......Jag kianske inte e smal men han tycker om mig inte ändå utan  för att jag e som jag e! Andreas du e finast!♥

Nu ska jag pyssla om min lilla mamma! O så pyssla såklart! Puss å hej  

En puss mot nervositet;)

Ganska effektivt faktiskt! Sitter hemma hos Andy nu o e nervös för jag ska träffa hans pappa o jag e JÄTTENERVÖS  för d! Sitter o vänjer in mig i Andys soffa o förundras över att han har så fint här. Mammas kommentar va så gullig(han träffade dom igår efter sitt avslöjande i min säng på morgonen när jag pratade med henne i telefonen o bad honom vara tyst.... :S) Ja Andy e ju gullig... Typiskt din stil med sånt "backslick" hår o Johans inlägg "o märkeströja... Jenny e han rik???" Johan så söt! Ne nu e jag nog modig så mnu ska vi nog försöka gå in o träffa Peo Andys pappa. *Hoppas han får ett bra första intryck*

Pussar från mig

Les o Bunny i miss jo like hell!!!!!!!!!!!!!!

image19
Slängde in en bild med:)

Snart revyn...

Ska snart köra till revyn, har suttit o kollat på bilder på fc o kommit fram till att jag mår illa! Jag mår illa för att jag saknar öland o alla där så mycket! Jag önskar att jag kunde dra tillbaka klockan o skita i vad alla här hemma sa o bestämt mig för att gå på öland!

Skulle varit så skönt att slippa vilja kräka av ångest varje kväll innan jag ska sova! Att kunna springa in till Cilla på söndagmorgonen bara för att kolla att hon verkligen kom hem! Jag saknar bakfyllesöndagen o jag saknar Mitt rum o  Tomas o klassen o vissa andra utanför klassen som jag inte vill ska veta att jag saknar dom!

Livet hade varit så mycket lättare om jag inte hade velat gå ett år till på öland...!

Nej nu ska jag åka ner till mittt nya kall.... Revyn♥

Skuttis o hoppis...

Skuttis o hoppis...En sån tänkte jag bli allafall=) Igår var jag på friskis o fick en grundinstruktion på gymmet där av min fasters man Hans. Oj oj oj kan jag säga blev ännu mer sjukt peppad än jag var innan! Med tanke på att jag klarade ungefär 4 ggr så mycket som jag trodde jag skulle orka blev jag sjukt peppad. Hans e jättebra på allt som har med muskler o kroppen att göra så jag lär avett proffs! Ska dit ner idag o köpa ett "prova på" kort så jag kan gå dit med Hans till helgen igen.. Annars idag ska jag åka till simhallen med mormor. Ska bli mysigt att simma o relaxa lite=)

En liten höstbild tänkte jag klämma in med eftersom d e så fint höstväder idag! Emelie♥ som har tagit bilden.. Såklat!

image18

Osams med mamma!

Ibland blir man så ledsen på sin mamma! Jag önskar att hon o pappa skulle acceptera det faktum att jag e vuxen o inte behöver deras tjat. Jag blir så ledsen när hon håller på med sitt nedlåtande-"men lilla gumman" Jag e trött på att behandlas som ett barn!

Jag saknar mina kompisar! Les ♥kommer kanske hit i januari o kollar på revyn... Ser fram emot d! Marcan e i sthlm men kommer nog hem imon. Ska bli skönt. Så man har någon att prata med... Sofia kommer inte hem från danmark förrän vid jul. Då ska jag ha ett ordentligt snack med henne! Blev väldigt besviken på henne sist hon var hemma. Jag tänker inte gå in på varför, hon vet varför o det räcker.
Emelie♥ hade ett fotojobb idag läste jag på hennes blogg hon är en upptagen mästerfotograf ;) jag ringde henne igår men hon svarade inte=( Jag får försöka i veckan istället. Vi kunde kanske åkt till väla o letat lite julklappar... Jag måste köpa mina nu när jag har tid för i december när alla andra gör d jobbar jag som mest med revyn...

För några dagar sen fick jag ett sms från Honey Bunny♥(Johanna) hade varit så kul om hon o Erik oxå hade kommit ner o kollat på revyn... Vi kunde ju bott i stugan allihop. Les kunde ju ta med sig sin snuttis oxå=)

Vi hade revyrep idag o första dagen med manuela o baletten... Vi fick lära oss öppningsdansen o det gick faktiskt bra! Jag tror att jag har kommit över min värsta dansfobi lite iallafall... Känner mig inte värdelös länge! Inte för dansen skull allafall=) Längtar till onsdag när vi ska välja ut kläder till affischen som plåtas på söndag=) Känns helt underbart att jag ska få vara med i revyn! Alla e så underbara o fast vi inte kännt varandra så länge känns d som vi alltid gjort d. Synd att Mallan slutade vi saknar henne jättemycket!
D e så tomt på revyn när inte Johan e där! Vi har så kul ihop allesammans  så när någon e borta känns d tomt. D e inte så ofta vi e alla men man känner ändå när vi saknar någon! För någon vecka sen saknades Per o då saknade man hans små roliga komentarer på fikan! Som sagt vi har så kul ihop! Längtar till onsdag o till nästa helg när vi ska fotas o repa dansen igen det var så kul!!!!!!!!!!